Szellemi tulajdon, mint a KKV-k üzleti eszköze - könyvbemutatóval egybekötött szakmai ankét - 2010. május 6.

A Magyar Szabadalmi Hivatal (MSZH) az IPeuropAware projekt keretében - együttműködve az ITD Hungary Zrt.-vel (az Enterprise Europe Network tagjával) és a SEED Alapítvánnyal - könyvbemutatóval egybekötött konferenciát rendez Budapesten, 2010. május 6-án, 9.30-14.00 óra között, az ITD Hungary Zrt. Andrássy út 12. szám alatti székházában.

A rendezvényen bemutatják a „Szellemitulajdon-védelmi útmutató a bútor-, bőr-, cipő-, illetve textiliparban tevékenykedő vállalkozások számára” című könyvet.

Abból a célból, hogy a kis- és középvállalkozásokat segítse a szellemitulajdon-védelem gazdag eszköztárának célszerű felhasználásában, az EU által finanszírozott  „IPeuropAware - IP Awareness and Enforcement: Modular Based Actions for SMEs” projekt keretében útmutatókat készítettek a hamisítás által különösen érintett iparágakban (a bútor-, bőr-, textil- és ruha-, valamint a cipőiparban) tevékenykedő kis- és középvállalkozások számára. A rendezvény célja ezen útmutatók integrált magyar nyelvű változatának (melyet a résztvevők térítésmentesen megkapnak a helyszínen), valamint az IPeuropAware projekt szerepének bemutatása. A résztvevők megismerkedhetnek továbbá az MSZH és a SEED Alapítvány kis- és középvállalkozókat támogató szolgáltatásaival, illetve tevékenységével. Néhány innovatív kisvállalkozás szellemitulajdon-védelmi gyakorlatának bemutatására és tapasztalatcserére is sor kerül a rendezvényen. 

Az eseményen a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

További információk

Regisztráció: janos [961] gacs [169] hpo [961] hu, illetve: 1 474 5503.

2010/04/07